Jelez az arc

rosaceaSzervezetünk jelez, ám mi általában nem figyelünk eléggé ezekre a jelzésekre, pedig a hiányállapotoknak jellegzetes tünetei vannak. Bizonyos eltérésekre, pl. a szemünk alatt jelentkező sötétebb, vagy barnás karikákra ráfogjuk, hogy a fáradtságtól van, szemünk is attól duzzadtabb, holott ezek az apró jelek mind egy-egy ásványi anyag hiányára utalnak. Az arcunkon jelentkező elszíneződéseknek, tágabb ereknek, pórusoknak, pigmentációs zavaroknak is csupán esztétikai jelentőséget tulajdonítunk, pedig ezek is az ásványi só-háztartás zavarát jelzik. Számos egyéb probléma esetében ugyanez a helyzet.

Ha a kialakult hiányállapotot a megfelelő Schüssler sóval kezeljük, úgy a bőrelváltozás romlása sok esetben megállítható, sőt rendeződhetnek is ezek az eltérések, és a bőr öregedése is késleltethető. Ez azonban csak a felszín, a szervezetben ennél sokkal komolyabb folyamatok játszódnak le. Például, ha a kötőszövetek rugalmasságát biztosító ásványi só anyagcseréje nem megfelelő, abban az esetben fokozott a veszélye az aranyeres, visszeres problémák kialakulásának. Ha észleljük a hiányállapotot, úgy bizonyos esetekben a betegség kialakulása is megelőzhetővé válik. Ugyanakkor Schüssler sókkal a már kialakult betegségek is eredményesen kezelhetőek.

A szépség és az egészség sokszor együtt jár. A Schüssler-féle arcdiagnosztikai rendszer segít abban, hogy szépülve válhassunk egészségessé.


Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel