tud a gyermekek nyelvén beszélni...

content/velemenyek/gyerekek_nyelven_beszelni_1.jpg

Évi úgy tud a gyerekek nyelvén beszélni, hogy az rögtön megnyugtató, és szívet melengető egy anyának.

A lányom, aki először el sem akarta engedni a kezem, most már azt mondja, hogy „anya, te most menjél ki!” És hallom, ahogy kezelés közben folyamatosan csacsog, mesél.  Nagyon szeret járni a kezelésekre, szinte szomorú, ha valami miatt nem tudunk jönni. A bepisilések elmúltak, hiszti, dührohamok szinte teljesen megszűntek, sokkal nyugodtabb lett a gyerek.

A-M. Andrea (Érd)

**********

 

Régóta járok Évához mert csodát tesz velem. A kisfiam tavaly született, 6 hetesen vittem először kraniora, hogy a szülés során esetlegesen átélt traumát Éva segítsen neki feldolgozni. A kisfiam nagyon élvezte, azóta is járunk kezelésre minden oltás után. Mosolyog, nagyokat sóhajtozik kezelés közben, látszik rajta, hogy jót tesz neki. Évával nagyokat kacagnak, amelett, hogy rendkívüli a szakértelme nagyon ért a gyerekek nyelvén. Mindig igyekszünk úgy időpontot találni, hogy baba-mama kranio legyen, mert az anyukáknak is szüksége van némi “kényeztetésre”. Legszívesebben minden héten Évánál lennénk :) . Jó szívvel ajánlom, mert olyan szakembert aki a szakmai hozzáértése mellett emberileg is 100%, és a gyermekem is biztonságban és jól érzi magát vele, nehéz találni. Egy igazi kincs.

(L. Linda, Velence)

**********

 

Egyik kedvenc kis páciensem mondása: " Tudja, legszívesebben beletenném a zsebembe.. . És ha fiatalabb lenne - de persze most is fiatal- akkor magát választanám a feleségemnek....  És szóljon, ha éhes, mert odaadom az egyik szendvicsemet!" 

(15 éves, Aspergeres fiú)

**********

 

Kisfiam nagyon szeret a kezelésekre járni, mindig azt mondja: "megyünk a simogatós nénihez" :)  :) 

(Tamara, Tárnok)

Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel