tanulási nehézség...

content/velemenyek/tanulasi_nehezseg.jpg

Kislányom tanulási nehézséggel  küzdött. Nehezen figyelt, csak kínszenvedéssel lehetett rávenni a leckeírásra, a suliban mindent elfelejtett, amit hétvégén nagy nehezen megtanultunk.

Visszahúzódó, zárkózott volt. Nem tudtuk, mitévők legyünk. A neten olvastam a craniosacralis terápiáról,  gondoltuk, kipróbáljuk...  Négy kezelésen vagyunk túl, és ma már a kislányom csillagos ötösöket hoz! Alig akarjuk elhinni!  Kinyílt, élénk lett, beszédes, és imád a kezelésekre járni!  Már a kora reggeli keléstől sem olyan nyűgös, szívesebben megy reggel suliba. Amióta pedig rózsaszín szalagot is kapott a lúdtalpára, legszívesebben mezítláb menne! :) 

Sz-M Kinga (Budaörs)

**********

 

8 éves kislányommal járunk Évához kezelésre, tanulási nehézségek miatt.
Már a 2. kezelés után írt a tanító néni, hogy nagyon sok javulás érezhető a gyerek írásképében és magatartásában. Mondta ezt úgy, hogy nem tudta, hogy kezelésre járunk. Jelenleg 4 kezelésen vagyunk túl, és valóban a gyerek sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, jobban alszik, és tényleg könnyebb neki a tanulás. Évával nagyon hamar megtalálták a közös hangot, szívesen megy minden alkalommal, és pici hiperaktivitása ellenére nagyon jól viselkedik a kezelések alatt. A rendelő barátságos, semmi riasztó nincs benne, macik, babák ücsörögnek a fotelban. Évát végtelenül alapos terapeutának ismertük meg, széleskörű tudással. A kezelésen túl rengeteg jótanácsot kaptunk tőle, még a gyerek étkezésével kapcsolatosan is. Barátságos, megnyugtató személyiség, nagyon jó döntés volt, hogy őt választottuk! Ja, és úgy szólítja a gyerekeket, hogy "csillagom". Azt hiszem, ennél többet nem is kell mondani róla... :)

G.Annamária (Budapest)

**********  

Kb. a 2. kezelés után a kisfiam írásképe a tanítónő szerint feltűnően sokat változott, sokkal szebb lett, a vonalvezetés egyenletesebb, szabályosabb. A gyerek pedig nyugodtabban viselkedik 

(Tné.MA., Budapest)

**********   

Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel