Páciensek véleményei

hát-és csípőfájdalom...

Állandó hát-és csípőfájdalmaimra kerestem megoldást, mikor a kezelésre bejelentkeztem, plusz ehhez hozzáadódott még egy régi gerincsérv is.  Megvallom őszintén, kicsit idegenkedtem ettől az ismeretlen módszertől, de azóta már én is lelkesen ajánlom mindenkinek.

fejfájás, alvászavar

Jó szívvel ajánlom Évát és a cranios kezelést mindenkinek. Éva pár kezelés alatt nagyon jó eredményeket ért el nálam. Minden alkalommal kézzel fogható javulást éreztem,

fülzúgás...

3 éve tartó, elviselhetetlen fülzúgásommal már orvostól-orvosig jártam, de sajnos semmilyen kezelés nem vezetett eredményre. Mivel nagyon hiszek az alternatív gyógymódokban, így, -amikor egy ismerősömtől hallottam erről a terápiáról-, nagy kíváncsisággal és reményekkel kerestem fel Évát.

tanulási nehézség...

Kislányom tanulási nehézséggel  küzdött. Nehezen figyelt, csak kínszenvedéssel lehetett rávenni a leckeírásra, a suliban mindent elfelejtett, amit hétvégén nagy nehezen megtanultunk.

visszatérő migrén...

Több mint 20 éve küzdöttem rendszeresen, sajnos nagyon sűrűn visszatérő migrénnel. Feleségem javaslatára próbáltam ki a craniosacralis terápiát, melyet Schüssler sókkal támogattunk meg.

>1 2   

Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel