itt valóban figyelnek rám...

content/velemenyek/figyelem.jpg

Óriási dolog, hogy szán elegendő időt a beteggel való foglalkozásra! Az ember azt érzi, hogy valóban figyelnek rá.

Annyira jó érezni, hogy itt értem történik minden, eközben pedig csodálattal tölt el, hogy maga a kezelés is milyen fantasztikus eredményeket hoz. Összegezve így tudnám Évát jellemezni: türelem, odafigyelés, felkészültség, komplex (testi, lelki ) kezelés, empátia, elfogadás.

B. János, nyugdíjas (Angyalföld)

**********

 

Az alaposság, és az emberhez méltó kezelés, és az az szeretet, ami Évából árad, már egy olyan alapot ad a gyógyulás irányába, ami elengedhetetlen. Köszönöm, hogy ismerhetem, és csak ajánlani tudom Őt.

(Krisztina Sz., Budapest)

********** 

Alapos, körültekintő és nagyon kedves gyógyítót ismerhettem meg. A kezelések alatt maximálisan rám koncentrált, nem számított semmi, csak én. Sajnos, földrajzi okok miatt csak néhány alkalommal jártam ott. Meleg szívvel ajánlom.

(Hné V. Judit, Miskolc)

**********

 

Tiszta szívből ajánlom Évát! Kedves, szakmailag rendkívül felkészült. Igazi segítő! Más jellegű problémák esetén Is a megoldásra törekszik, akár egy-egy jó tippel, más szakember ajánlásával. Fontos számára, hogy a páciens minden szempontból kiegyensúlyozott legyen. Minden egyes alkalommal feltöltődve távozom tőle.

(G. Krisztina, Budapest)

**********

Rég nem nyúltak ilyen szeretettel hozzám.

(40 éves nő,(Szigetszentmiklós)

**********

Éva széleskörű tudással és nagy tapasztalattal rendelkező szakember.
Harmonikus, és megnyerő a személyisége, a páciensére való odafigyelése figyelemre méltó. A rendelő jól megközelíthető, kellemes hely.

 (Dné Kati, Budapest)

**********

Jó szívvel ajánlom mindenkinek a különböző terápiák alkalmazását. Éva a tudásán túl egy kellemes stílusú megnyugtató ember, aki valóban nyitott az őt megkereső emberek problémáival kapcsolatban. Elkötelezett gyógyító.

(B. Erzsébet, Szigetszentmiklós)

Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel