hát-és csípőfájdalom...

content/velemenyek/5._hát-és_derékfájás.jpg

Állandó hát-és csípőfájdalmaimra kerestem megoldást, mikor a kezelésre bejelentkeztem, plusz ehhez hozzáadódott még egy régi gerincsérv is.  Megvallom őszintén, kicsit idegenkedtem ettől az ismeretlen módszertől, de azóta már én is lelkesen ajánlom mindenkinek.

Az általános vizsgálat során kiderült, hogy a csípőfájdalmak miatti rossz tartás következtében a bal lábam 2-3 cm-rel rövidebb is, ami már szintén okozhatott panaszokat. Elkezdtem járni a kezelésekre, aminek eredményeképpen  a fájdalmaim enyhültek, megszűnt a rossz tartásom, és már a nélkül tudok hajolgatni, hogy félnék, hogy úgy is maradok. 75 évesen ez csodálatos érzés! "Mellékhatásként" a cukrom is nagyon sokat javult. A kontrollvizsgálat alkalmával pedig már egy idegen meg se tudta volna állapítani, hogy melyik lábam volt a rövidebb! Kívánom minden gyógyulni vágyónak, hogy tapasztaljon meg hasonló érzést, melyhez nagyban hozzájárult Éva személyisége is. Mindig mosolygós lénye, és amilyen empátiával, kedvességgel, szeretettel bánik mindenkivel, az már önmagában is felér egy terápiával!

T. Sándorné (Budapest)

**********

 

Egy vidéken dolgozó kollégája !! ajánlására kerestem fel Évát, és elmondhatom, hogy a legjobb választás volt! Kedvesség, maximális figyelem. Érezhetően nagy tudású, képzett szakember. A mozgásszervi problémám már egy kezelés után, azonnal nagyon sokat javult. Jó szívvel ajánlom.

M. Nóra (Budapest)

**********

 

Állandóan visszatérő csípőfájdalmam miatt néha alig bírtam a munkámat végezni. Mire Évához elkerültem, már néha meggörnyedve jártam. Már az első kezelés után kb.80%-kal kevesebb lett a fájdalom, és könnyebben is mozogtam. (Egy erősebb-lágyabb masszázsfélét csinált, és közben lézerrel is kezelt) Még 2 lézeres kezelésre visszamentem, és elmondhatom, hogy jól vagyok. Ajánlom a kezelést is, és Évát is.

Autószerelő J., ( Bp.)

Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel