cranio kezelés vélemény....

content/velemenyek/paciensek_velemenyei_002.jpg

Minden alkalommal megállapítom, hogy ez a kezelés egy csoda!

Mint ahogy azt is, hogy fogalmam sincs, Éva mit csinál, fel nem tudom fogni igazából, hogyan is működhet ez a terápia, de már nem is érdekel! :) Tudom, és érzem, hogy ez nekem jó. Gyógyulok, és az eredmények látványosak!

Csné P. Emma (Budapest)

**********

Segítőkészség felső fokon! A vírushelyzetben kértem teljesen ismeretlenül segítséget. Többször is beszéltünk telefonon, nagyon alaposan átbeszéltük, mi az, amit jelen helyzetben tenni lehet a problémám orvoslására, ezek után pedig még írásban is rengeteg hasznos tanácsot adott a kérdéseimre, úgy, hogy egyetlen fillért sem kért mindezért. Hálás köszönetem!

(K. Ádám, Szeged)

**********

Fél éve járok Évához craniosacralis terápiára,és már az első alkalommal kiválóan reagáltam a kezelésre. Testtartási és emésztőrendszeri problémáim már régebbiek,de ehhez adódott még egy kis stressz is. Az elmúlt fél év során jelentős javulást tapasztaltam. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, és minden alkalommal várom az újabb találkozásunkat. Éva kitűnő érzékkel javasolt nekem egyéb kezeléseket, és gyógykészítményeket , és ezekkel együtt sikerült javítani az emésztőrendszeri problémáimon is. Nagyon hálás vagyok neki mindezért,mert sokkal élhetőbb lett az életem. Ezeken felül Ő maga egy megnyugtató, kedves és kiegyensúlyozott ember, ami már önmagában is jó hatással van rám. Nagyon köszönöm Éva!

(F. Zsófia, Maglód)

**********

Nagyon alapos és kedves hölgy. Rengeteget javultam a kezeléstől, csak ajánlani tudom mindenkinek.

M.Eszter (Budapest)

**********

Évek óta járok Évikéhez craniós kezelésre. Az állapotom nagyon sokat javult. Kedves, empatikus és nem utolsó sorban szakmailag is jól képzett. Nem csak cranióval kapcsolatosan tud segíteni, hanem egyéb tanáccsal is. A környezet családias, a rendelő tiszta, rendezett. Bárkinek sok szeretettel tudom ajánlani. Keresd bátran, meg fogjátok találni,, hogy mire van szükséged. További sikereket kívánok.

Pné PJ. (Budapest)

**********

 

Tiszta szívből ajánlom Évát! Kedves, szakmailag rendkívül felkészült. Igazi segítő! Más jellegű problémák esetén is a megoldásra törekszik, akár egy-egy jó tippel, más szakember ajánlásával. Fontos számára, hogy a páciens minden szempontból kiegyensúlyozott legyen. A kezelés alatt maximális figyelmet fordít a páciensre, már csupán a jelenléte is megnyugtató. Minden egyes alkalommal feltöltődve távozom tőle.:)

(G.Krisztina, Budapest) 

 **********

 

Éva csodalatos terapeuta. Maga a szemelye is elvarazsol, olyan termeszetesen kezel mind testet es mind lelket. Barmit meg lehet vele beszelni, mindenre nyitott. Rettenetesen bölcs es nyugodt. A kezelo is szep, tiszta, rendezett. Nyugodt es meghitt korulmenyek kozott folyik a terapia. Koszonom hogy reszese lehettem! Nagyon sokat gyógyultam! 

(Cs. Alexandra,Budapest)

**********    

Voltak elvárásaim, de még azokat is felülmúlta!

(U. Annamária, Budapest)

Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel