Felhasználási feltételek

felhazsnálási feltételekAzzal, hogy belép a craniotherapy.hu honlap bármelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:A „craniotherapy.hu”  honlapon található tartalom Kaponya Ottóné szellemi tulajdona. A lap bármely részének másolása, és terjesztése szerzői jogvédelem alatt áll.

A szerző előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének, vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy video anyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) felhasználása, értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, ill. kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az oldal tartalmából bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A szerző követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A honlaptól értesüléseket átvenni csak a „craniotherapy.hu” oldalra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információkat, a lapra utaló egyértelmű hivatkozást pedig minden közlésnél feltünteti.

Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel