Életmód tanácsadás

Életmód tanácsadásMit is jelent ez a fogalom?  Hosszú, és elvont magyarázatokat olvashatunk róla.

Az én értelmezésem szerint minden természetgyógyászként végzett szakember, dolgozzon bármilyen terápiával, holisztikus megközelítéssel kezeli pácienseit. Ez azt jelenti, hogy az embert egységként kezeli, tehát nem választja külön a test, a szellem, és a lélek betegségeit, mivel azok együttesen alkotják a páciens problémáját, és vannak hatással egészségére.

Egy természetgyógyász nagyon sok mindent tanul a képzéseken, ismeretei szerteágazóak, és a tanulási folyamat egy életen át tart.

Széles ismeretekkel kell rendelkeznie a különböző mozgás-és masszázsterápiák, légzésterápiák, a gyógynövények, ásványi anyagok, egészséges táplálkozás terén épp úgy, mint  pl. a pszichológia, vagy a keleti orvoslás területéről. Figyelemmel kell kísérnie az alternatív medicina friss kutatási eredményeit, ismernie kell egyéb természetgyógyászati módszereket, eljárásokat, de tisztában kell lennie a hagyományos orvoslás diagnosztikai módszereivel is.

Ezen, összetett tudásával segíti a hozzá forduló pácienst életminőségének javításában. Nem csak azt a kezelést nyújtja, mellyel főtevékenységként dolgozik, hanem közben tanácsaival segít, hogy minél több oldalról lehessen megközelíteni, és megoldani egy adott problémát.

Munkája nagyon fontos szerepet játszik a megelőzés, és az egészségnevelés terén. Személy szerint nekem pont ez a vesszőparipám, amit küldetésemnek is érzek.

Amennyiben már meglévő panaszai vannak, vagy csak szükségét érzi annak, hogy életmódján változtasson, de nem tudja, milyen irányba induljon, kérem, keressen bizalommal! Személyre szabottan keressük meg az Ön számára legjobb megoldásokat, módszereket. Életkortól függetlenül, a család bármely tagja számára, a természetgyógyászat számtalan lehetőséget kínál.Konzultáció díja:        60 perc       10.000.- Ft

 

Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel