Páciensek véleményei

fülzúgás...

3 éve tartó, elviselhetetlen fülzúgásommal már orvostól-orvosig jártam, de sajnos semmilyen kezelés nem vezetett eredményre. Mivel nagyon hiszek az alternatív gyógymódokban, így, -amikor egy ismerősömtől hallottam erről a terápiáról-, nagy kíváncsisággal és reményekkel kerestem fel Évát.

tanulási nehézség...

Kislányom tanulási nehézséggel  küzdött. Nehezen figyelt, csak kínszenvedéssel lehetett rávenni a leckeírásra, a suliban mindent elfelejtett, amit hétvégén nagy nehezen megtanultunk.

hát- és csípőfájdalmak...

Állandó hát-és csípőfájdalmaimra kerestem megoldást, mikor a kezelésre bejelentkeztem, plusz ehhez hozzáadódott még egy régi gerincsérv is.  Megvallom őszintén, kicsit idegenkedtem ettől az ismeretlen módszertől, de azóta már én is lelkesen ajánlom mindenkinek.

visszatérő migrén...

Több mint 20 éve küzdöttem rendszeresen, sajnos nagyon sűrűn visszatérő migrénnel. Feleségem javaslatára próbáltam ki a craniosacralis terápiát, melyet Schüssler sókkal támogattunk meg.

stressz...

Évát az aromaterápiás masszázs kapcsán ismertem meg. Felmerülő panaszaimra javaslataként kipróbáltam a craniosacralis terápiát. Menedzserként dolgozom, állandó stresszben telnek a napjaim, aminek a tünetei már az izmaim merevségében és egyéb pszichés tünetekben is megnyilvánultak. Már az 1. cranios kezelést követően éreztem a jótékony változást.

>1 2   

Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel