A rendelés újra folytatódik!

content/kérdés9.jpg

Tisztelt jelenlegi és leendő Pácienseim, kedves Érdeklődők!

Tájékoztatok mindenkit, hogy a rendelés jelenleg zavartalanul folytatódik, ameddig a helyzet ezt megengedi! Mindannyiunk biztonsága érdekében azonban szükség van néhány szabály betartására,  ezért, mielőtt időpontot kérne, kérem, olvassa el az ezzel kapcsolatos alábbi tájékoztatót! 

 

  • A kezelések  a maximális biztonságra törekedve, nagy óvatossággal történnek. Én szájmaszkban, szükség esetén kesztyűben  leszek. Kérem, hogy Ön is viseljen  maszkot! Erre a legalkalmasabb a sebészi maszk, v. a textilből készült maszkok. A merev félálarcok nem megfelelőek, hiszen lehetetlenné teszik a vizsgálatot. Fontos, hogy olyan arcot eltakaró módot válasszon, ami Önnek nem rossz érzés, nem kényelmetlen, és rendesen kap alatta levegőt. Különösen pánikbeteg pácienseim vegyék ezt figyelembe! Az arc kényszerű eltakarása miatti esetleges idegeskedés semmiképp sem veheti el a cranios kezelés jótékony hatását.

 

  • Gyerekek kezelése átmenetileg csak az együttműködő korosztály számára elérhető, tehát kb. 5 éves kortól. Bár a gyerekek is megszokták már a maszkhordás látványát, kérem, mondják el nekik, hogy kezelés közben én is abban leszek, és hogy nekik is, kalózost vagy királylányost játszva, picit el kell majd takarniuk arcukat kezelés közben. Sajnos a kisebb korosztályt, akikkel alapból „mozgalmasabb” egy kezelés, akik a cumijukat, rágókájukat szeretettel az én számba is nyomnák :) , őket egyelőre most nem tudom vállalni.

 

  • A cseppfertőzés veszélye miatt a szájban történő kezelések jelenleg nem elérhetőek.

 

  • Kérem, hogy kérdéseit írja össze előzetesen, hogy a rendelési időt tartani tudjuk, ezzel is elősegítve a kezelések közötti nagyobb szünet, ill. a váróteremben a szociális távolságtartás betartását.

 

  • Fordítson különös figyelmet, fentiek miatt, a pontos érkezésre is! A késések miatti csúszás, most több tényező miatt is nehezebben tolerálható.

 

  • Kérem, hogy a rendelőbe történő belépés előtt használja az ajtó mellé kihelyezett öko kézfertőtlenítő gélt! (abszolút bőrbarát, természetes anyagokat és 70% alkoholt tartalmaz, víz használata nem szükséges hozzá)

 

  • A rendelőbe egyedül szíveskedjen bejönni! Kisgyermek kezelésénél, természetesen egy szülő jelen lehet. Kérem, hogy viseljen ő is maszkot!

 

  • Gyermekek kezelésénél kérem, hogy most hozzanak saját könyvet, játékot!

 

  • A kezeléshez egyszer használatos papírlepedőt használok. Ha Ön szívesebben feküdne saját lepedőn, vagy párnán, nyugodtan hozzon magával.

  • A legvégére írtam a legnyilvánvalóbbat, amit -bízom benne-, hogy kérni sem kell: csak egészségesen érkezzen a rendelésre! Ha "kicsit náthás vagyok, kicsit köhögök, kicsit fáj a torkom, talán  bújkál bennem valami" állapotot érez magán, inkább hívjon fel, és szívesen nézek új időpontot.       

 

Remélem, ezen korlátozásokon mihamarabb enyhíteni tudunk, amint a helyzet stabilizálódik.

Addig is köszönöm megértő együttműködésüket!

 

Kaponya Éva

okl.természetgyógyász

Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel