Blog

Allergia kezelése cranioval

Minden felgyorsult, a természetben is, így az allergiaszezon is egyre korábban jelentkezik. Úton-útfélen találkozunk köhögő, trüsszögő, orrot fújó emberekkel.

Tudtad,hogy az allergia az immunrendszer túlzott reakciója bizonyos anyagokra? És azt, hogy a craniosacralis terápia, komplex hatásánál fogva erősíti az immunrendszert is?

Az allergiára gyakorolt jótékony hatásának megerősítésére álljon itt egy páciensem visszajelzése:

"Mozgásszervi panaszokkal jelentkeztem craniosacralis kezelésre, de akkor már évek óta keserítette meg életemet a mindenféle fű-fa allergiám. Kertes házban lakom, és imádom a növényeket, amiket, nagy bánatomra eddig csak kesztyűben, szemüvegben és maszkban tudtam gondozni, és így is csak nagyon rövid ideig, mert könnyem, orrom megállás nélkül folyt. Mikor elkezdtem járni craniora, néhány alkalom után figyeltem fel arra, hogy hoppá, nekem idén nem jött ki az allergiám! Nem is mertem elhinni! Először csak apró, óvatos kísérleteket tettem, aztán egyre bátrabb lettem. Most ott tartok, hogy maszk, kesztyű, és egyéb óvintézkedések nélkül, hihetetlen örömmel gondozhatom újra imádott növényeimet, és járhatom a természetet. Még az illatokat is újra másképpen érzem, hihetetlen!

Derékproblémáim megoldása mellett nekem ez volt a cranio "mellékhatása".  :) "

Arcodra van írva - Néhány gondolat, és gyakori kérdés a Schüssler sókról

Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában fontos szerepet töltenek be. Egy-egy ásványi anyag több funkciót is ellát a szervezetben. Hogy melyik ásványi anyagra milyen mennyiségben van szüksége a szervezetnek, azt az életkor, nem, egészségi állapot, és a fizikai aktivitás is befolyásolja. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe, vagy zavart szenved felszívódása, beépülése, az különböző betegségek kialakulásához vezethet. Ezen kényes egyensúly kialakításában lehetnek segítségünkre a Schüssler-sók, melyek építésvezetőhöz hasonlóan irányt mutatnak szervezetünknek, hogy mit kell tenni az egyensúlyi állapot kialakításához, és megtartásához.

Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel