Fül- és testgyertya kezelések

(Jelenleg a fül-és testgyertyás kezelések szünetelnek.)

Mit kell tudni a gyertyával történő kezelésekről?

Mit kell tudni a gyertyával történő kezelésekről?Minden testi szinten is megjelenő tünet és betegség hátterében valamilyen energiaáramlási zavart kell keresnünk. Az orvostudomány által is elismert gyógyászati módszerek, a hagyományos kínai orvoslás, az akupresszúra, az akupunktúra és a reflexológia is használja a meridiánok rendszerét. A meridiánok az emberi testben található energiavezetékek, melyek az életenergiát, a chi-t szállítják. Ezek a pontok általában nyomásérzékenyek, sok receptort tartalmaznak, valamint légzőpontokként fokozott a széndioxid leadásuk. Ezen pontok stimulálásával az energiaáramlás befolyásolható, a tünetek enyhíthetőek. Ebben lehet segítségünkre a terápiás fül-és testgyertya is.

Fül- és testgyertyaA gyertyázás egy ősi indián módszert felhasználó gyógyító technika, melynek során a meggyújtott, speciális, üreges gyertya az égés során keletkező vacuum segítségével eltávolítja a negatív energiákat, az érintett területeken felhalmozódott gyulladásos vagy egyéb toxikus anyagokat. Kiszippantja és a tölcsér alsó csúcsának belső falán kicsapja.

Gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatása az akupunktúrás pontoknak megfelelő területeken alkalmazva csökkenti a fájdalmat, javítja az emésztést, tisztítja a légutakat, erősíti immunrendszerünket.

A fülgyertya a népi gyógyászatban évezredek óta használatos eszköz, ismerték az ókori civilizációk, az aztékok, egyiptomiak, görögök, rómaiak, de találunk fülgyertya használattal kapcsolatos hagyományokat a többi kontinensen is. Az 1990-es években egy magyar tudományos expedíció az ősmagyarokkal kapcsolatos kutatások során, Belső-Ázsiában, a magyarokkal rokon hanti népcsoportnál forgatott, ahol a filmkészítés során megtapasztalták, amint a hanti családfő a maga készítette fülgyertya segítségével gyógyította kislányát.

A gyertyázás testre gyakorolt hatását egy finom masszázshoz lehetne hasonlítani. A kezelés serkenti a vér-és nyirokkeringést, aminek következtében a sejtek anyagcseréje és oxigénellátottsága fokozódik, valamint szervezetünk gyorsabban szabadul meg a salak-és méreganyagoktól. A hőhatás és a sejtek rezgésének megváltozása egy kellemesen ellazult állapotot eredményez, újraéleszti szervezetünk energiáit, harmonizálja energetikai keringésünket.

Napfény testgyertya
A gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban ma már könnyen beszerezhető többféle gyertya is, melyek közül nehéz, de nagyon fontos a jó minőséget kiválasztani.
Én évek óta a kiváló minőségű, magyar „Napfény” gyertyacsaláddal dolgozom, mely teljesen természetes, méhviasz alapú termék, ezért használatát jó szívvel tudom ajánlani.

Amennyiben Ön még nem használt fül-vagy testgyertyát, és bizonytalan, esetleg a használattal kapcsolatban van kérdése, keressen nyugodtan, szívesen adok erre vonatkozó tanácsot is.Fontos! Sajnos sem a gyertyák csomagolásán, sem a használati útmutatóban, de még a boltokban sem hívják fel a figyelmet a gyertya helyes tartásának fontosságára.
A gyertyát mindig 2 ujjal (hüvelyk és mutató) fogjuk! Középső ujjunkkal sose érintsük, támasszuk a gyertyát, mivel ez a szívburok meridián vonala, ezért kezelés közben rossz közérzet, akár ritmuszavar alakulhat ki a kezelő személynél.Fül-és testgyertya kezelések ára:

Önálló kezelésként:1.500.- Ft kezelési díj+450.- Ft/db felhasznált gyertya
Más kezelés kiegészítéseként:450.- Ft/db felhasznált gyertya              Időpont egyeztetéssel és kérdéseivel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolatfelvétel